60 indlæg.
Alice Alice fra Lading skrev den 21. august 2022 kl. 14:44
Jesper er uovertruffen. Han kan altid hjælpe en øm ryg eller en fastlåst skulder. Man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale Jesper - og gør det højt og ofte til alle, der orker at høre på det 🙂
Kasper Kasper fra Viby skrev den 7. august 2022 kl. 21:08
Jesper er helt klart den bedste massør jeg har været hos. Han har hjulpet mig utallige gange med min ryg og har gået derfra mere end tilfreds hver gang. Han er både yderst professionel og en meget varm person, der tager godt imod en. Kan helt klart anbefales!
Maria Baunsgaard Maria Baunsgaard fra Århus skrev den 10. juli 2022 kl. 20:18
Jeg er kommet ved Jesper i et par år nu og bliver ved med at komme tilbage til ham. grunden til dette, udover det helt åbenlyse i at han er et umådeligt behagelig og omsorgsfuld menneske, er at han er dygtig! Han giver sig god tid og spørger altid interesseret og professionelt ind til de skavanker man nu kunne have. Skulle man have glemt et sted skal hans kyndige hænder nok finde og udbedre dem. Han får mine aller varmeste anbefalinger.
Jens Jens fra Lading skrev den 6. juli 2022 kl. 21:36
Hos Jesper er man bogstavelig talt i gode hænder! Jeg har været til massage i dag. Det snurrer i hele kroppen, og det føles som om, han har skilt den ad i små dele, renset og smurt dem for så at montere det hele i en ny og yngre form. Stor fornøjelse!
Grethe N. Rasmussen Grethe N. Rasmussen fra Tilst skrev den 2. juli 2022 kl. 20:16
En stor tak til Jesper som har hjulpet mig i en svær tid, alle muskler er løsnet op og det kan mærkes. Jeg blev anbefalet af en bekendt og jeg bliver ved med at give mig selv denne forkælelse, fremover. God humor og meget venlig.
Annette Rugg Annette Rugg fra Tilst skrev den 20. juni 2022 kl. 11:26
Super professionelt og mega lækker massage. Fik 90 min hotstone massage, det bedste jeg til dato har fået. Vil klart anbefale det til alle, ren selv forkælelse og velvære.
Susanne Susanne fra Højbjerg skrev den 20. maj 2022 kl. 11:31
Jeg er nu kommet hos Jesper fast igennem de sidste 4 år og der har været nok at tage fat på for ham😉, det er en stor “fornøjelse” at komme hos Jesper. Alle de forskellige udfordringer jeg har haft/har får han styr på hver gang.👍🏼 Sidste gang (i onsdags), fik jeg en hot Stone massage og DET var helt fantastisk. Så de bedste anbefalinger herfra 😃
Brian Brian fra Slagelse skrev den 13. april 2022 kl. 11:31
Jesper har en næsten magiske evne til at nå frem til de steder på min krop der har brug for hans kærlige behandling. Hans venlighed og kyndighed er enestående, og hvert besøg hos ham er en fantastisk gode oplevelse. Han skal bookes i god tid, fordi der er mange der søger hans dygtige hænder.
Solveig Rydahl Solveig Rydahl fra Rønde skrev den 15. februar 2022 kl. 13:57
For nylig havde jeg fået en hel del smerter på det ene knæ (forrest). Han vidste præcis, hvad der skulle til og dagen efter kunne jeg squatte igen næsten smertefrit! Jeg havde haft smerterne i 2 uger pga. en dårlig udført øvelse (ikke squat), og det havde det givet nogen knuder bag på benet (eller noget :-)). Så han kan også fikse sportsskader 🙂 Jeg har i øvrigt været kunde hos Jesper et par år - har fået løsnet alverdens spændinger gennem tiden, hold i nakken mv. Han er vitterlig den bedste.
Brian Brian fra 4200 Slagelse skrev den 7. februar 2022 kl. 12:52
Jeg vender gang på gang tilbage til Jesper. Han er virkelig rejsen fra Sjælland værd. Han er venlig, omhyggelig og kærlig. Men vigtigst af alt: han er en fantastisk dygtig massør der altid kan nå de steder der trænger til opmærksomhed. Man går fra Jesper som et nyt menneske og glæder sig til næste gang.
Daniel Nielsen Daniel Nielsen skrev den 27. januar 2022 kl. 10:52
Jeg tog kontakt til Jesper, da jeg havde nogle spændinger i min skulder i forbindelse med min træning. Allerede efter 2. behandling kunne jeg mærke en større bevægelighed, hvilket var en stor lettelse. Jeg har nu haft flere behandlinger hos Jesper, og det er altid en fornøjelse at få “ løsnet op “. Jeg vil uden tvivl benytte Jesper fremadrettet, og han har min varmeste anbefaling.
Arne Kaas Arne Kaas fra 8381 Tilst skrev den 25. januar 2022 kl. 10:56
kan varmt anbefale Jesper! Jeg laver meget stillesiddende arbejde og havde brug for at få løsnet kroppens muskler. jesper tager sig god tid, går struktureret til værks op går i dybden med de spændinger han finder.
Ole K Ole K fra Aarhus C skrev den 14. januar 2022 kl. 9:58
Jeg har netop besøgt Jesper for første gang, men det er da absolut ikke sidste. Skønne omgivelser og skøn personlighed. Han er meget grundig og professionel. Vi ses lige pludselig igen, når kroppen driller 🙂
Per O Espegren Per O Espegren fra Tilst skrev den 29. december 2021 kl. 21:46
Jeg er løber, og har gået til Jesper nogle gange for at få løsnet op i trætte ben og stramme muskler. Det har virkelig været godt og det hjælper en løber som mig.
Kristina Hansen Kristina Hansen fra Århus v skrev den 24. december 2021 kl. 13:57
Jeg får jævnligt massage af Jesper og har kommet hos ham i 5 år. Pt har jeg smerter og spændinger grundet diskusprolapser. Massagen af Jesper er meget smertelindrende og Jesper er nærværende, imødekommende og professionel. Jeg kan varmt anbefale ham.
Frank petersen Frank petersen fra Tilst skrev den 8. december 2021 kl. 22:15
Jeg har kommet hos jesper i et sykke tid og jeg får altid et smil og fantastisk god massage. Han har hjulpet mig af med de smerter jeg længe har haft i nakken. Jesper er en super god massør og er altid seriøs med hvad han laver. Jeg kan kun på det vameste anbefale ham til andre.
Helle G Olsen Helle G Olsen fra Galten skrev den 7. december 2021 kl. 17:07
Har nu fået flere behandlinger hos Jesper og kan kun give de varmeste anbefalinger 🙂
Carsten Carsten fra Randers skrev den 30. november 2021 kl. 20:14
Har været på besøg hos Jesper. En helt igennem dejlig oplevelse, ro og alt i balance. Man kan mærke at der bliver gået dybt, på den gode måde. Rigtig dejlige hænder som kan tage fat, og som kan komme hele vejen rundt. kunne svæve derfra, og kan næste ikke vente til jeg skal på briksen igen.
Nazifa Nazifa fra Randers skrev den 4. november 2021 kl. 11:19
Jeg var hos Jesper igen, igen, igen, og det var som det plejer og være FANTANSTISK . Tak Jesper du er så sød og dygtig . Vi ses snart
Solveig Rydahl Solveig Rydahl fra Rønde skrev den 22. oktober 2021 kl. 11:27
Jeg får massage hos Jesper ca. hver 3. uge. Vil simpelthen ikke undvære da det giver min krop så meget velvære. Har desuden tit spændinger pga. kontorarbejde og en del bilkørsel. Jeg får ALTID løsnet op efter besøg hos Jesper. Han er guld værd - og derudover et virkelig behageligt og rart menneske at være i selskab med.

Gæstebog – JespersMassage.dk

Thomas Tola ( 8381 Tilst)

For mig den bedste massør jeg har været hos jesper 30-40 gange og har altid fået god massage og smil. If you never never go you will

never never know. prøv at beslut dig.

Marie Sørensen (8381 Tilst)

Jeg har været under Jespers kyndige hænder i et godt stykke tid og kan kun give min varmeste anbefalingertil andre. Han er dygtig og grundig

og har et rigtig godt tag på det hele og han lægger ligeså meget kræft i det som Du tillader. Meget behagelig massager.

Morten ( 9000 Ålborg )

Den BEDSTE massage ever !

Kære Jesper tak for en fantastisk massage. Du er rigtig god til at mærke efter og trykke med præcis den rigtige kraft, så det gør godt uden at gøre ondt. Du finder alle de små ømme steder som trænger til massage. Du giver dig tid til at få løsnet musklerne rigtig godt op. Du er tilstede mentalt, indlevende og afslappet. Gode omgivelser, ro og velvære.
Kan kun anbefale dig, som den bedste massør jeg har oplevet.

Morten V. læge v/skejby Sygehus

Pia B (8450 Hammel)

De bedste anbefalinger herfra. meget professionel og super skøn massage. Helt klart noget, der tåler gentagelser.

Bodil Clausen (8381 Tilst)

Jeg er meget glad for at mine spændinger de forsvinder underbehandling af jespers varme hænder.

mere venlig og dygtig og behagelig menneske skal man lede længe efter. Stort ros til min mini Psykolog Jesper.

Tak for god behandling.

Hakon Spliid Gertsen (8381 Tilst)

Jeg har været kunde hos jerspersMassage de sidste 18 mdr. og har fået ca 12 behandlinger indtil videre.

Jeg opsøgte jesper pga mine kropssmerter som var i hoved, nakke, skulder, lænd og ben.

I starten blev jeg igennem god kommunikation med jesper behandlet for overstående liddelse.

Jeg kan klart mærke en forskel og føler mig mere fri for disse smerter i min krop efter mine behandlinger hos jesper.

Kan klart give ham mine bedste anbefalinger til andre. 

Allan (sorring)

Jesper er super god massør og har nogle magiske hænder. 

Kan kun anbefale ham til andre.

Britt R. Nielsen (8472 Sporup)

Jeg er kommet hos Jesper gennem længere tid for at holde mine spændinger nede væk.

At Jesper er en rar og sjov person er jo bare et plus. Kan varmt anbefale ham til andre. 

Solbjørg Aagaard Sørensen (8680 Ry)

Jesper er min redning, med både små og store problemer. Kan altid stole på at de er løst, når man går derfra. Jesper gør underværker med sine varme hænder, på en behagelig og proffesionel måde.

Jesper får mine varmeste anbefalinger.

Kurt Pedersen (8500 Grenaa)

Har været hos Jesper nogle gange. Får altid en rigtig god behandling. Han har magiske hænder.

Kommer gerne igen.

Britt R. Nielsen.(8472 Sporup)

Jeg har prøvet forskellige massører , men har aldrig været helt tilfreds. Jeg har nu kommet ved Jesper i nogen tid, og det bliver jeg ved med. Jesper er en utrolig dygtig massør, og samtidig en skøn person, han forstår , at spørge ind til problemer , og få styr på dem. Kan varmt anbefales ???

Xin (Århus)

Har været hos Jesper et par gange. Han er super dygtig og fik god behandling. Har afhjulpet mig med spændinger i skuldre. Ham kan jeg godt anbefale til andre.

Hakon Spliid Gertsen (8381 Tilst)

Med denne anbefaling af Jespers massage, håber jeg bare, at hans egenskaber som en SUPER dygtig massør bliver mere udbredt og derved til flere personer, som benytter denne form for behandling. Personer som går til massage andre steder, skulle unde sig selv bare en enkel gang at få massage af Jesper. Personen vil ikke fortryde, det garanterer jeg for. Han formår alle former for massage og lytter netop til dine behov. Således er jer UTROLIG glad for, Jesper er blevet min massør, hvilket han vil være fremover.

Susanne (Århus)

Jeg kom hos Jesper for første gang i april, med temmelig mange smerter i forbindelse ned et piskesmeld, Jesper har gjort en kæmpe forskel for mig. Kan kun anbefale at bruge ham.

Hakon Gertsen (8381 Tilst)

Jesper, er en SUPER dygtig og lyttende massør. Han er nu gået i gang med at løsne op for min kropssmerter, som jeg har døjet med i mange år. Jeg har stor tiltro til, at mine smerter formindskes eller forhåbentlig helt forsvinder. Jeg vil ihverttilfælde ofte komme i hans klinik fremover. I øvrigt er hans massagerum- og briks bare super indbydende og behagelig. Mine varmeste anbefalinger til Jesper.

Holger Bro (8600 Silkeborg)

Jesper er en meget dygtig massør, som jeg varmt kan anbefale! Opmærksom og lyttende. Grundig og søgende for at give en den bedste behandling. Efter endt behandling kan man tydelig mærke en forskel – en forbedring. Jesper ved, hvad han har med at gøre – han er professionel med stor erfaring. Dertil kan tilføjes, at han er en meget behagelig person. Hos ham er man i trygge hænder.

Solbjørg Aagaard Sørensen (8680 Ry)

Har fået massage hos Jesper 6 gange (tror jeg det er) indenfor de sidste 2 år. Nu sidst, havde lænden fuldstændigt låst sig og jeg kunne næsten ikke bevæge mig, uden smerter. Derefter en tur hos Jesper og ryggen blev fin igen. Var tilbage et par uger efter for at vedligeholde og nyde. Jesper går virkelig i dybden og tør at “tage ved”, når han har prøvet sig frem om hvor meget man kan tåle. Meget professionel og venlig. De bedste anbefalinger her fra mig.

Lone Adamsen, Frisør (Tilst 8381)

Kan varmt anbefale Jesper. Han er professionel og dygtig.

Saeideh arabi (Århus N)

Jeg har været hos Jespers massage 4 gange og er, hver gange tilfreds og Jesper er en meget venlig mand.og han lavede rigtig god massage til min nakke, ryg og ben. Jeg er meget tilfreds og anbefaler ham varmt til andre.

Tusind tak for din behandling ,Jesper.

Imelda (8210 Århus v)

Jesper er udover sin skønne personlighed også en skøn massør..

Han er god til at høre, hvad jeg siger og gør sit bedste for at hjælpe.

Altid gode behandlinger, som jeg fortsat vil anbefale til alle 🙂

Marcin Pakos (8300 Odder / Saksild)

Dette er min andet besøg hos Jesper.

Kan klart anbefale Jesper! God, professionel og ved hvordan en ordentlig massage skal udføres!

Lotte Brix (Århus N)

Jeg får massage hos Jesper og han er SUPER dygtig til at fjerne myoser, ømhed og spændt muskulatur. Meget faglig, saglig, personlig i sin behandling. Kan helt klart anbefale Jesper 🙂

Mange hilsner Lotte 🙂

Benni (Højbjerg)

Jeg har haft rygproblemer gennem mange år, og Jespers dybdegående massage har løst op for de spændinger, der bla. har plaget mig i årevis. Jeg har været til een behandling hos Jesper, og det er ikke den sidste.

Thomas  (Tilst 8381)

Jeg har været hus Jespers massage flere gange og er, hver gange tilfreds og Jesper er en meget venlig mand.

jeg anbefaler ham varmt.

Sara  (Århus c)

Jesper er en fremragende massør og til billige penge.:-) kan helt klart anbefalede ham.!

Læge: Khalid (Århus c)

Har prøvet flere behandlere i Aarhus og Jesper er uden tvivl den mest kompetente. Han har en god forståelse for anatomien og er yderst professionel.

Henning Kjeldsen (Hinnrup)

Hos Jesper får jeg altid en god 90 min behandling og han får altid løsne op for de infiltration jeg har i lænd og ryg. Så glæder mig hver gang jeg kommer her.

Peter Vallentin (Århus c)

Jeg er kommet ved Jesper gennem flere år, og det kan klart anbefales. Er selv uddannet massør, og det er man heller ikke i tvivl om, at Jesper er. Jesper forstår at give en behagelig massage samtidig med at han får arbejdet med de skavanker der desværre er.

Henning Hertz (Horsens)

Jeg går jævnligt til massage hos Jesper. Både 60 min og 90 min helkrops massage. Og kan kun sige godt om hans massage, så han kan klart anbefales. En rigtig god måde at slappe af på og give sig selv lidt selvforkælelse. Det er altid en fornøjelse at blive masseret hos Jesper.

Peter Jensen (8000 Århus)

Har benyttet Jesper nogle gange. Han har indgående kendskab til musklernes tilstand og er meget professionel i sin behandlinger. Det er på samme tid meget effektivt og meget behageligt. Virkeligt afslappende og man føler stor velvære. Kan varmt anbefales.

Steen (8900 Randers)

Jesper er en særdeles kompetent massør, veluddannet, meget erfaren og har en behagelig personlighed. Jesper arbejder systematisk, med et tryk efter ønske, afdækker, spørger ind til velbehag og overholder aftalt tid. Jeg kan kun give Jesper mine bedste anbefalinger – jeg kommer igen! Steen

Elisabeth (Brabrand)

Har fået behandling ved Jesper flere gange. Han kan varmt anbefales. Har fået løsnet godt op i min ryg og mine ømme løbe ben.

Remi Holm(København)

Jeg var forbi Jesper Lørdag d. 6/12-15 for at får en 120 min god massage. Jeg har aldrig fået en så god og dejlig massage. Virkeligt afslappende og jeg føler en stor velvære i rigtig mange timer bagefter. Han er rigtig god til at arbejde over det hele på kroppen.

Flemming (8000 Århus)

Super god massør, virkelig afstressende og behagelig, kun været der en gang og det er bestemt ikke sidste …Kan varmt anbefale Jesper .

Lars (Hadsten)

Jeg kan kun anbefale massage hos Jesper. Han har flere gange reddet min ryg, arme og ben. Han er utrolig til at finde, hvor problemet gemmer sig, hvorefter han går på sagen. Jeg kan kun give mine aller varmeste anbefaling.

Brian (8000 Århus)

Jeg har fået massage af Jesper et par gange, og har været totalt tilfreds hver gang! Han ved, hvad han laver og er rigtig dygtig til det. Håber at jeg snart kan komme afsted igen 🙂

Flemming (8210 Århus)

Jeg har nu fået massage hos Jesper nogle gange, og jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Han er virkelig dygtig og kompetent. Han finder alle de steder på kroppen, hvor der er ubalance og udbedre det professionelt. Når man går derfra, er med en virkelig dejlig velvære i kroppen. Tak Jesper.

Michael Sumit (Brabrand)

Alt respekt til kvinder i samme fag, meeeen det er nu bedre med mande hænder, der virkelig kan tage fat, når musklerne skal sættes på plads. Har været hos jesper en del gange, og det kan stærkt anbefales. Han er kompetent og proffesionel og så til en uhyggelig fornuftig pris. 🙂 vil ingen andre steder.

Jimmy (8230 Åbyhøj)

Jeg har været hos Jesper nogle gang og kan varmt anbefale ham. Han fik min kroniske hovedpine til at forsvinde! Dygtig, proffessionel og urtrolig dejlig person, som man føler sig 100% tryg ved fra første øjekast.. Tak Jesper.. Kommer snart igen..

Jimmy (8230 Åbyhøj)

Tak for endnu en himmelsk massage, jeg lover dig der går ikke så lang tid, inden jeg kommer igen 😉

Jeg lover dig, jeg skal nok passe min udstrækning.

Majbritt (8210 Århus)

Jesper har på proffesionel vis afhjulpet mig med spændinger i skuldre og ryg efter mange år med dårlige arbejdsstillinger. Efter første behandling var der mærkbar ændring af min bevægelsesfrihed. Hvilket var en stor lettelse.

Jespers  faglige kompetencer blandet med et stort engagement, gør ham til den massør, man vender tilbage til.

Søren (9000 Ålborg)

Kommer til tider hos Jesper for at få løsnet min krop op for de mange spændinger, jeg har. Det er yderst behageligt at komme hos dig Jesper. Du har meget gode hænder, som ved hvad de gør. Det er turen værd at komme hos dig Jesper. Tak for god behandling. Kommer gerne igen snart.

Kaj (8220 Brabrand)

Kan på det varmeste anbefale Jesper som massør. Har prøvet 5-6 stykker, men han er den bedste. Han laver den individuelle behandling, hvor det “brænder på” ved min krop, så det er ikke bare en rutinebehandling, man får. Har henvist andre til ham med succes.

Sisse Hansen (Hobro)

Kyndige hænder, som skal opleves. Det er rigtig dejligt og man svæver afsted bagefter. Kommer gerne forbi dig igen, når jeg kommer til Århus.

Jan K (Esbjerg)

Super behandling. Tak Jesper. Kommer gerne tilbage, når jeg er på forretningsrejse i Århus.

Alice Clausen (Varde)

Super betjening. Rent og rart at komme hos Jesper. Han er en meget behagelig massør, og er god til at få løsnet op på en god måde.

Man svæver jo helt når han er færdig. Kommer helt sikkert igen.

Tim Bæk (Sverige/Ystad)

Jeg kommer hos Jesper, når jeg er på forretningsbesøg i Århus. Det er super god massage, som jeg anbefaler til andre.

Jeg er total afslappet efter behandling. Tak Jesper. Du er meget dygtig massør.

Søren Petersen (Holstebro)

Havde hørt om Jespers massage og tænkte, det måtte jeg prøve. Jeg må sige, at han er dygtig og han ved hvad han gør. Jeg har det super godt i kroppen bagefter. Jeg kommer gerne igen når jeg kommer forbi Århus igen.  Super godt med online booking. Nemt og enkelt. Tak for god behandling Jesper.

Chris (Århus c)

Fik en dybde massage som skulle hjælpe på en øm lænd og nakke.

Gik derfra smerte frit og en god fornemmelse i kroppen.

Godt og hyggeligt sted. Kan varmt anbefaldes. 

Peter jensen (Langå)

Har nu også prøvet 120 min massage. Lang tid. Næh. Fordel: Der er rigtig god tid, og at vide det, giver en rigtig god ro. Der er tid til at finde og udrette mirakler i muskler, som man ikke selv var klar over, trængte til behandling. Jespers store erfaring og indlevelsesevne giver en dejlig ro og meget afslappende behandling. Topprofessionel og meget behageligt. Kan absolut anbefales.

Viggo (Århus Ø)

Tak til Jesper, som er en meget professionel og dygtig massør, der kan finde og fjerne muskelinfiltrationer, men som også med sin dybtgående behandling efterlader en med et langvarigt velvære i hele kroppen, specielt den nye 120 minutters massage kan varmt anbefales.

Henrik (9280 Storvorde, Ålborg)

Jeg har været til min første gang massage ved Jesper, og det bliver ikke den sidste gang… Trods 120 km hver vej, er det kørslen værd. Jesper gør meget ud af at spørge ind til hvad man ønsker, og hvad ens problem er. Og ud over at være en meget behagelig mand, giver han en dejlig og professionel massage, og man føler sig virkelig afslappet og veltilpas bagefter. Jeg anbefaler gerne… 🙂

Ole Sørensen ( 7600 Struer)

Jeg har modtaget Jespers massage nogle gange og kan varmt anbefale det til andre. Han finder de ømme steder og han er god til at forstå, hvordan massagen skal gives. Jeg har det skønt i kroppen kroppen efter hans behandling. det er hele turen værd. jeg kommer gerne igen og giver de bedste anbefalinger.

Eva Lemming (8381 Tilst)

Efter mange forskellige fysioterapeuter og massører har jeg fundet min faste behandler! Jesper er uovertruffen med sin massage. Den er afstemt efter de behov som jeg har. Og så er han en meget behagelig og rolig personlighed. Så afslapningen er også mentalt når jeg går derfra. Kan varmt anbefale Jesper til andre:-)

Peter Andersen (8000 Aarhus)

Jesper er en super behagelig mand, som virker utroligt kompetent og hurtigt lokaliserer problemerne. Han er empatisk og ved lige hvad man har brug, hvor hårdt/blidt og hvor længe. Qua sin fysik kan han også ‘tage ved’, noget som jeg har savnet andre steder. Desuden er jeg meget glad for, at han ikke snakker hele tiden + at man ikke nødvendigvis bliver udsat for muzak eller new age ‘musik’ men kan nyde at være i kyndige hænder i stilhed. Alt i alt altid en virkelig dejlig oplevelse. HVER gang!

Fra mig en guldrandet anbefaling.

Lars Ditlev (9000 Ålborg)

Lørdag eftermiddag efter en lang og travl arbejdsuge, op til sommerferien, var jeg hos Jesper til en 2 timers massage.

Jesper tog imod, med en rolig velkomst i dejlige rolige omgivelser. Jeg havde en dejlig fornemmelse af at være i trygge hænder. Massagen udførte Jesper med en rolig hånd, hvor jeg tydeligt kunne mærke at jeg var under behandling af en massør, der virkelig havde sin professionalisme med sig. For første gang i mange har jeg kunne starte min ferie uden smerter i nakke, skuldre, ryg eller ben. Som frisør er jeg sædvanligvis temmelig radbrækket efter de sidste dage op til en ferie, men efter 2 timer hos Jesper følte jeg mig totalt afslappet, smertefri og klar til 3 ugers ferie.

Så min absolut varmeste anbefaling til Jesper og hans faglige kunnen.

Kristina Elisa Hansen (Århus)

Jeg går ofte til massage hos Jesper pga. en bindevævssygdom. Jespers massage er rigtig god og han er meget opmærksom på at fjerne de spændinger og smerter i kroppen, som kan komme grundet sygdom og smerter. Efter jeg startede i behandling hos Jesper for godt to måneder siden, er mine smerter blevet mindre og jeg behøver ikke tage så meget stærkt smertestillende som før. Desuden har jeg oplevet at massagen gør mig mere afslappet, gladere og mindre stresset. Jeg kan varmt anbefale Jespers massage hvis man lider af en gigtsygdom eller har kroniske smerter.

Niels Gandrup (6000 Kolding)

Jesper kan jeg kun varmt anbefale. Han er en fantastisk massør. Efter besøg har jeg som regel ondt eller er øm, hvilket jeg tolker, som Jesper har ramt de rette steder. For efter nogle dage, løsner tingene sig ligesom, og spændingerne i ryggen og lænden forsvinder en del. Samtidig er Jesper et meget behageligt menneske. Han ved alt om fysisk velvære. Og så sker massagen altid i rolige omgivelser med stille musik. Ganske vist er det langt, at køre fra Kolding til Århus for at få massage. Men det er såvel turen som pengene værd.

Connie Brøgger (8310 Tranbjerg J)

Jeg valgte Jesper som massør, p.g.a de gode anmeldelser – og jeg vil sige, at jeg IKKE er blevet skuffet. Jeg har købt et klippekort til 5 x 60 min. Jeg var “spændt som en fjeder” da jeg kom, og var fuldstændig afspændt da jeg gik. Som en sidegevinst har Jesper også fjernet smerten i min skulder, jeg har haft i 2,5 år, efter kun to behandlinger samt mindsket mine migræneanfald. Endvidere er Jesper et meget behageligt menneske. Kan kun give mine varmeste anbefaling.

Per Mogensen (8000 Århus c)

Har gået ved Jesper , en årrække, han er en virkelig dygtig massør, altid lydhør for de problemer du kommer med , og vil gøre alt han kan, for at løse dem!!!

Der ud over er han meget seriøs og super sympatisk, så kan varmt anbefale og få massage hos ham…

Massage til rimelige priser..

Ena Mesovic (8900 Randers)

Jesper er en kompetent massør og er engageret og er god til at lytter i hvad dine problemer er. Han har hjulpet mig med spændinger i min ryg, nakke og arme. Jeg bestiller gerne tid igen og køre gerne til ham. Man får God massage til absolut rimelige priser og et trygt sted at komme.

Susan Kjellerup (8000 Århus c )

Jeg er super glad for at komme hos Jesper, han er for det første rigtig behalig og så skal man lede længe efter en massør der kan/tør tage FAT ?.

Jeg har allerede været der en del gange og det kommer jeg ikke til at ændre på. Er meget tilfreds.